Pieregeblèr 2018: ‘Wij maoke dè saome wel’

Nu het carnavalsseizoen voor de deur staat en de dagen alleen maar korter worden, begint het langzaam te kriebelen bij alle carnavalsvierders onder ons. Gelukkig liggen er nog vele carnavaleske gebeurtenissen in het verschiet!

Carnavalslied 2018
Hierbij willen we graag even jullie aandacht voor een evenement dat nog komen gaat. Wij willen iedereen in Moergestel en omgeving uitdagen om alle (muziek)registers open te trekken en zich klaar te gaan maken voor het Pieregeblèr 2018! Het draait tenslotte om hét carnavalslied van Moergestel/Pierewaaiersrijk voor 2018. Een titel die iedereen op zijn bucketlist moet hebben staan.

27 januari 2018
Zoek al je vrienden, vriendinnen, collega’s bij elkaar om mee te doen aan het Pieregeblèr 2018, dat zal plaatsvinden op 27 januari. Wij als commissie dagen jullie uit om er samen met ons weer een mooie, geslaagde avond van te maken.

Aanmelden?!
Aanmelden voor het Pieregeblèr 2018 kan tot 8 december 2017. Je kunt hieronder het inschrijfformulier downloaden of contact opnemen met ons via pieregebler@gmail.com. Wij zullen klaarstaan voor al je vragen en helpen je graag op weg, speciaal ook voor eventuele twijfelaars en nieuwe groepen.

DOWNLOADS:

Inschrijfformulier Pieregeblèr 2018

Deelnemersboek Pieregeblèr 2018

Info nieuwe deelnemers Pieregeblèr 2018

Met carnavaleske groeten van de Pieregeblèr-commissie,
Jaap, Koen, Lindsey