Pieregeblèr 2020: ‘Maokt dèggut goed maokt’.

Nu het carnavalsseizoen voor de deur staat en de dagen alleen maar korter worden, begint het langzaam te kriebelen bij alle carnavalsvierders onder ons. Gelukkig liggen er nog vele carnavaleske gebeurtenissen in het verschiet!

Carnavalslied 2020
Hierbij willen we graag even jullie aandacht voor een evenement dat nog komen gaat. Wij willen iedereen in Moergestel en omgeving uitdagen om alle (muziek)registers open te trekken en zich klaar te gaan maken voor het Pieregeblèr 2020! Het draait tenslotte om hét carnavalslied van Moergestel/Pierewaaiersrijk voor 2020. Een titel die iedereen op zijn bucketlist moet hebben staan.

8 februari 2020
Zoek al je vrienden, vriendinnen, collega’s bij elkaar om mee te doen aan het Pieregeblèr 2020, dat zal plaatsvinden op 8 februari. Wij als commissie dagen jullie uit om er samen met ons weer een mooie, geslaagde avond van te maken.

Aanmelden?!
Aanmelden voor het Pieregeblèr 2020 kan tot 20 december 2019. Je kunt hieronder het inschrijfformulier downloaden of contact opnemen met ons via pieregebler@gmail.com. Wij zullen klaarstaan voor al je vragen en helpen je graag op weg, speciaal ook voor eventuele twijfelaars en nieuwe groepen.

Met carnavaleske groeten van de Pieregeblèr-commissie,
Jaap, Koen, Lindsey

DOWNLOADS:

Inschrijfformulier Pieregeblèr 2020

Deelnemersboek Pieregeblèr 2020

Info nieuwe deelnemers Pieregeblèr 2020